Miért éppen Cserháthaláp?

Miért éppen Cserháthaláp?

Élő adventi naptár

2018. január 03. - korcsolánzsuzsi

Már két éve rendezzük meg a faluban az élő adventi naptárt. December folyamán, 24 ablakban gyulladnak ki a fények, együtt várakozik a falu. Első évben nehezen szedtünk össze azokat akik vállalták, hogy számokkal ellátják az ablakaikat, és adott napon kivilágítják őket, 2017-ben már túljelentkezés volt. Mit is jelent az hogy Élő Adventi Naptár? December elsejétől minden nap az aktuális dátummal kivilágítunk egy-egy ablakot a faluban, aminek köszönhetően különleges ünnepváró hangulatnak lehetünk részesei. Várunk huszonnégy jelentkezőt, akik vállalják, hogy saját kreativitásukat, ötleteiket beleviszik az ablaknaptárba. Az ablakok díszítői egy titkos sorsoláson húzzák ki saját számukat, amely egy-egy decemberi napot jelöl a naptárban. A számok kihúzása november 24-én, pénteken este 5 órakor lesz a Művelődési Házban.
A versenyzők kiléte titkos, hiszen a játék másik része az, hogy a decemberben két alkalommal megszervezésre kerülő adventi túra résztvevői kitalálják, melyik napon ki díszítette fel ablakát.

26540573_746463995555202_1496680281_o.jpg

Újságírókat is vonzottunk a programmal a faluba ők így írtak erről:

https://meglepetes.hu/.../adventi-kalendariumma-valtozik.../

A bejegyzés trackback címe:

https://elniakarofalu.blog.hu/api/trackback/id/tr5713545213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása