Miért éppen Cserháthaláp?

Miért éppen Cserháthaláp?

Kirándul a falu

2017. július 05. - korcsolánzsuzsi

Megérkezésünket őszinte kíváncsiság fogadta,kicsik és nagyok egyaránt nagyon barátságosak és segítőkészek voltak.Bevallhatom soha annyi önzetlen emberrel nem találkoztunk mint itt. Olyan őszinte szeretettel viszonyultak hozzánk, annyira örültek az új lakosoknak hogy ez minden tettükben megnyilvánult.

Az első pillanattól fogva hívtak minket minden rendezvényre, kirándulásra, közös programokra aminek az elején a felújítás miatt nem tudtunk mindig eleget tenni de aztán ott voltunk mindenhol ahol csak lehetett. A falu élére új fiatal és lendületes vezető is került szinte a mi érkezésünkkel egy időben, gyorsan megtaláltuk Vele a közös hangot, magával ragadó lelkesedése minket is rabul ejtett.

A programok sokszínűek, a közös kirándulások rendszeresek. (!!!) A falu lakói a sok munka mellett (a városi munka, a kert a háztáji mellett ) igyekeznek időt szakítani az aktív pihenésre is. Nem számít idős vagy fiatal -fel a túra bakancsot és irány a hegyekbe, fiatalokat megszégyenítő tempót diktálva.

17884352_1693846820918242_2596799350771308537_n.jpg

A falu életét kirándulások, közösségi disznóvágás, vendégségi bál, szüreti bál, és rengeteg egyéb közösségépítő program tarkítja, köszönhetően a lelkes kemény magnak aki mindezt szervezi, levezényli.

Évente  megrendezésre kerül a hagyományos ping-pong verseny, gyermek és felnőtt kategóriában is- döbbenet a faluban rengetegen űzik ezt a sportot ha csak hobbi szinten is. Társasjátékozni a téli hétvégéken lehet, komoly kis csapat gyűlt össze akik rendszeresen játszanak a faluházban a pattogó cserépkályha melege mellett. Időnként-főként karácsony előtt kézműves foglalkozások is vannak nem csak gyerekeknek:) Minderre igény van mert azt figyeltük meg ezek az emberek szeretik egymást.

Nem volt nehéz megkezdeni a beilleszkedést sőt élvezetes volt minden perce :)

A bejegyzés trackback címe:

https://elniakarofalu.blog.hu/api/trackback/id/tr3712642289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása